Niesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbava
Niesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbavaNiesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbava

Niesmann + Bischoff Arto 77E FULL/Plná výbava

id: 31279197
Autokaravan
119 000 €

Základné údaje

PalivoDieselPalivo
Rok výroby2018Rok výroby
PrevodovkaAutomatickáPrevodovka
Objem motora2 300 cm3Objem motora
Výkon130kW (177 PS)Výkon
Kilometre42 800 kmKilometre
Vypočítajte si vaše splátky
Autoporadca kalkulačka
Výška akontácie
23800
Dĺžka financovania
4 roky
Cena vozidla
119 000 €
Výška úveru
95 200 €
Mesačná splátka
od 2130,41
Mám záujem

Ponuka má informatívny a nezáväzný charakter, je určená pre právnické osoby a fyzické osoby – podnikateľov.

Carvertical check
Online overenie
História vozidla
Skontroluj nájazd km, poškodenia a pôvod vozidla

Stav vozidla

  • Používané

Výbava:

Ostatné:

  • Maximálna hmotnosť nad 3,5 t

Ďalšia výbava:

- Výbava: - Elektrická 5m Markíza - Alko hydraulické nohy - Polohovatelný vzduchový podvozok vpredu aj vzadu - Plynový generátor - Podlahová Klimatizácia - Zväčšená nádrž na naftu 120l - Menič napätia 2000W Victron Energy - Komplet solárny systém 2x100W - Kombinované teplovodné kúrenie Alde ( 230V, plyn) - Podlahové kúrenie - Ťažné zariadenie - 2x 100Ah nadstavbové batérie - Ventilátor strešný aj vo WC aj na chladničku - Duocontrol regulátor s crash senzorom - Zenec dotykové rádio s cúvacou kamerou a senzorom - 2xTV + automatický satelit - Mikrovlnka - Trúba - Vonkajšia prípopjka na plyn, 230V, 12V, anténu - Alko trezor - Komfortné vyhrievané a elektrické sedačky - Auto má všetky balíky z výroby a okrem tejto výbavy má ešte vela dalsieho - Pre viac info nás kontaktujte telefonicky - Celková dĺžka 7780 mm - Celková šírka- 2320 mm - Celková výška- 2950 mm - Celková hmotnosť 4 800kg ( prevádzková 3 843kg )

Poznámka

- Na predaj exkluzívny Niesmann + Bischoff v extra plnej výbave!!! - O auto sa bolo veľmi dobre starané, nemá žiadne poškodenia ani podobne. - Na celom aute je nanesená keramická ochrana a na prednej časti je ochranná fólia proti muškám. - Auto je kompletne sebestačné a všetká výbava čo je v aute ide nezávisle od toho či je napojené na elektriku, o to sa vám postará plynový generátor, silný menič, batérie a solárne systémy. - Cena je uvedená na súkromnú osobu Nové aj použite karavany za super ceny! Máme najlacnejšie zánovné luxusné karavany na predaj! Možnosť objednať Vami vyskladaný model za lepšie ceny ako v Nemecku. Sledujte našu vždy čerstvú ponuku na Facebook Automoniq alebo našej stránke: www.automoniq.com Príves bude predávaný z našej pobočky členského štátu EU ( CZ - HU ), tým pádom je možnosť zakúpenia priamo v NETTO cena pre platcov DPH! V prípade záujmu Vám po dohode privezieme karavan k Vám domov už s hotovou Kontrolou Originality a taktiež s čistopisom TP - vy si pôjdete už len vyzdvihnúť ŠPZ na Evidenciu vozidiel vo vašom okrese. Pre Českých klientov odovzdávame už na českých evidenčných číslach prihlásené priamo na Vás. Montovanie doplnkov Vám zabezpečíme s garanciou a bez dlhého čakania- všetky doplnky ako markízy, Mover, klimatizácie, solárne panely a mnoho ďalšieho máme skladom! Pri domontovaní doplnkov u nás vám neprepadne garancia na príves! V prípade potreby pomôžeme s vybavením poistenia aj kúpy na splátky! - Chyby v inzercii vyhradené! Prosíme Vás, aby ste si pred kúpou osobne skontrolovali uvedené údaje a vybavenie o vozidle, nakoľko aj pri našej maximálnej opatrnosti sa môže stať, že sa pri zadávaní inzerátu pomýlime.

Automoniq tiež ponúka
Služba: Predaj karavanov
Predaj karavanov
Služba: Náhradné diely
Náhradné diely
Služba: Dovoz vozidiel
Dovoz vozidiel
Služba: Výkup vozidiel
Výkup vozidiel
Služba: Predaj vozidiel
Predaj vozidiel

Automoniq

Registrovaný predajca na Autobazar.EU od
logo predajcu automoniq
Pondelok
Nonstop
Utorok
Nonstop
Streda
Nonstop
Štvrtok
Nonstop
Piatok
Nonstop
Sobota
Nonstop
Nedeľa
Nonstop
Obhliadka možná až po vopred dohodnutom termíne. Ďakujeme

Máme najlacnejšie zánovné luxusné karavany na predaj! Možnosť objednať Vami vyskladaný model za lepšie ceny ako v Nemecku�Na 90% preferujeme značku Hobby�pre klientov z čiech možnosť nákupu v netto cenach kontakt pre CZ 725666222 Nové aj použite karavany za super ceny! Na skoro všetky u nás zakúpené karavany Vám vieme poskytnúť servis,montáž doplnkov a vybavy Karavany si viete pozrieť osobne, nie su stiahnuté z internetu!

Vytlačiť ponukuVytlačiť ponuku

Nesedia vám parametre alebo predajca komunikuje zvláštne?

Nahlásiť inzerát
119 000 €Nitriansky kraj (SK)