Malotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZ
Malotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZMalotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZ

Malotraktor AGZAT ,VARI,RURIS,BLITZ

id: 30538044
Malotraktory
3 718 €
Odpočet DPH 3 098 €

Základné údaje

PalivoBenzínPalivo
Rok výroby2024Rok výroby
Objem motora189 cm3Objem motora
Výkon4kW (5 PS)Výkon

Stav vozidla

  • Možný odpočet DPH
  • ,
  • Nové

Výbava:

Ďalšia výbava:

AGZAT – originál medzi malotraktormi – kvalita overená rokmi! AGZAT tvorí stavebnicový systém malej poľnohospodárskej, záhradnej a komunálnej mechanizácie. Malotraktory AGZAT sú viacúčelové – možno s nimi používať rôzne príslušenstvo, preto majú veľa spôsobov využitia: orba, sadenie, vyorávanie, preprava, kultivácia, kosenie, odhŕňanie, údržba cestných komunikácií. Malotraktory AGZAT sú výkonné a spoľahlivé stroje s minimálnou poruchovosťou a nízkymi nákladmi na prevádzku a údržbu. AGZAT , to je ochranná značka pre pôvodný slovenský výrobok s dlhoročnou tradíciou, originál medzi malotraktormi. Systém Agzat je vyrábaný od roku 1991, je to stroj odskúšaný rokmi prevádzky nielen na Slovensku, ale i v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a ďalších krajinách.

Poznámka

predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu správnosti údajov uvedených v inzercii.“... ... Stav najazdených kilometrov je uvedený z obdobia prevzatia vozidla a nahodenia na inzerciu.Z dôvodu že na vozidle sú vykonané skúšobné jazdy na presný stav najazdených kil...kilometrov sa môžete informovať u predajcu..

Autobazár tiež ponúka
Služba: Poisťovacie služby
Poisťovacie služby
Služba: Pneuservis
Pneuservis
Služba: Náhradné diely
Náhradné diely
Služba: Dovoz vozidiel
Dovoz vozidiel

Autobazár

Registrovaný predajca na Autobazar.EU od
Pondelok
08:00 - 17:00
Utorok
08:00 - 17:00
Streda
08:00 - 17:00
Štvrtok
08:00 - 17:00
Piatok
08:00 - 17:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedeľa
Zatvorené

Vytlačiť ponukuVytlačiť ponuku

Nesedia vám parametre alebo predajca komunikuje zvláštne?

Nahlásiť inzerát
3 718 €Banskobystrický kraj (SK)